Varmt välkommen till Lapplandsveckan
30 juni – 7 juli 2024!

Lapplandsveckan är en av Norrlands största konferenser inom pingströrelsen i Sverige.
Här samlas människor i alla åldrar för att uppleva Gud och träffa varandra med glädje, tro och möten.

Bokning för Husvagnsplats, sovplats eller tältplats öppnar 1 mars kl. 12.00 (mitt på dagen)

Över 100 år av gemenskap

Vi vill vara en konferens med samlingar, undervisning och möten generationer emellan
och har därför inriktningar för barn, ungdom och vuxen.

Året var 1919 som ett startskott ,med bibelsamlingar i byn Husbondliden gick av. Det blev början på en konferens som skulle växa och bli en betydelsefull sommarplaneringshöjdpunkt.
Ingen trodde nog då i kapellet på stengrunden att en bibelsamling skulle medföra hundratals husvagnar, resta mötestält och en kafeteria som mättar 300 volontärer som hjälper till på plats.

Men oavsett vad som tänktes då om framtiden, så är vi alla som kommer till dagens konferens i nutid där tillsammans och får bli berörda av Guds ord och kärlek. Likaväl nu som då.
Vi kommer samman ung som gammal och något som förblir är veckans återkommande till att alltid vara sommarplaneringshöjdpunkt.

Vi är med som företag med sponsring och support
för de nya satsningarna på Lappisområdet

Årets tema för konferensen:

Glädje är centralt i den kristna tron, och vi tror att Gud är vår källa till glädje. Den djupa glädjen är samtidigt mycket mer än en påklistrad yta. Mitt i utmaningen kan vi få glädja oss i det hopp som Gud har gett oss genom den seger som Jesus vunnit för oss på korset.

Den glädje som Gud ger oss i bibelordet och genom sin Helige Ande ger drivkraft och handling. Hur kan vi återupptäcka den glädje
och iver som format våra församlingar?